We Drive Sustainable Change

News from Spark ▾

Receive info about upcoming events and learning processes

 • spark-slide

  Changing change
  - less mandate, more pirate

 • spark-slide

  From growth to value
  - long-term focus on developing
  shared resources

 • spark-slide

  Active participation in modern citizenship
  - creates healthy processes

 • spark-slide

  Learning is wise
  - and provides the basis
  for sustainable change

SPARK CHANGE - På Sparks faciliteringsforløb bliver du klædt på til at lede produktive samarbejdsmøder og workshops gennem en nyttig værktøjskasse af redskaber, metoder og greb.

Der fokuseres både på vigtigheden af at designe produktive målrettede processer samt at facilitere på en engagerende måde, der skaber motivation og ejerskab. Du vil få indblik i, hvad skarp facilitering bidrager til og mulighed for at arbejde med, hvordan du professionaliserer din faciliterende lederstil.

Forløbet

Forløbet er fordelt over 3 moduler, der løber over 6 hele dage og udbydes 1 gang om året. Forløbet benytter sig af en bevidst brug af det digitale og analoge læringsrum, hvorfor kurset kombineres af oplæg, praksis og virtuelle virkemidler, der giver træningen variation, tempo og fordybelse, og hvor vi sætter læringen i spil med det samme.

 • Hvordan du designer og driver involverende og effektive processer der kommer i mål.
 • Hvordan du mobiliserer kræfter til at udvikle fælles løsninger og sikrer ejerskab til processene.
 • žInspirerende og konkrete procesdesign baseret på nuværende aktuelle udfordringer, der kan bruges i dit videre arbejde.
 • žFeedback og håndtering eventuel modstand og konflikt produktivt.
 • žAt udvikle og perfektionere din facilitatorstil – med fokus på at opretholde energiniveauet, håndtere uforudsete ting, få dine kolleger til at træffe fælles beslutninger og sikre implementering af forandringsarbejdet.

Modul 1: 19. og 20. april 2017
Modul 2: 22. og 23. maj 2017
Modul 3: 21. og 22. juni 2017

Undervisere

Forløbet faciliteres af Nathalie Nguyen, der er konsulent i Spark og har sin proceslederuddannelse fra Kaospiloterne samt en BA i Business fra Oslo Universitet. Medunderviser Peter Maxsø, seniorkonsulent i Spark, har 15 års erfaring med at designe og facilitere forandringsprocesser inden for både private og offentlige organisationer.

Pris

Der er to pakker: For det ordinære kursus er prisen 19.500 dkr ex moms pr. deltager og inkluderer Sparks egen håndbog i facilitering, materialer og forplejning. Derudover har vi den udvidede pakke til 27.500 dkr ex moms pr. deltager, som indeholder individuelt sparringsforløb med en konsulent fra Spark. Der lukkes for tilmelding, når vi når de 15-20 deltagere.

Efter endt forløb har du mulighed for at melde dig ind i Spark the Change Community. Som medlem af Spark the Change Community får du adgang til ett levende netværk med kompetente facilitatorer fra andre brancher og organisationer, hvor du selv har mulighed for at sætte dagsordenen og skabe noget sammen med andre medlemmer. Du kan læse mere om communitiet HER

Download kursusbeskrivelse.

Læs mere på hjemmesiden for vores faciliteringsforløb.

 

Kontakt, uddybende information og tilmelding: kd.hpckrapsnull@nn